ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

آیت الله رئیسی: دانشگاهیان برای مسایل مهم راهکار ارائه دهند

رئیس جمهور از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست برای موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور روز چهارشنبه در جلسه هیئت دولت با اشاره به بیانات راهبردی رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با دانشجویان، در خصوص اهمیت و جایگاه علم و فرهنگ با محوریت دانشگاه، همه اجزای دولت را موظف به تلاش برای تحقق فرامین ایشان دانست.



وی از دانشگاه به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند.

رئیس جمهور حفظ هویت علمی، دینی و انقلابی دانشگاه را مهم‌ترین دغدغه مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری در این دیدار دانست و گفت: دشمن همواره تلاش کرده تا هویتی که دانشگاه به برکت انقلاب اسلامی به دست آورده، مخدوش کند و همه ما وظیفه داریم، مانع اجرای این نقشه شوم شویم.

رئیسی امیدبخشی به دانشجویان را از دیگر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: یکی از مشکلات دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی اشتغال است که باید وزارت علوم با همکاری وزارتخانه‌های صمت و کار برای این مسأله برنامه‌ریزی کنند.

وی با بیان اینکه دولت مجری منویات مقام معظم رهبری خواهد بود، از معاون علمی خود و وزیر علوم خواست با همکاری بخش‌های مرتبط، راهکار‌های اجرای بیانات مقام معظم رهبری را بررسی و پیگیری کنند.

رئیس‌جمهور ساماندهی وضعیت خوابگاه‌ها را نیز امری مهم و ضروری دانست و وزارت علوم و سازمان برنامه و بودجه را مأمور رسیدگی فوری به این مسأله کرد.

رئیسی از دانشگاه نیز به عنوان اتاق فکر دولت یاد کرد و از اساتید دانشگاه و دانشجویان خواست که به صورت مسأله‌محور موضوعات مهم کشور از جمله مباحث مربوط به آب، قاچاق کالا، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و جلوگیری از خام‌فروشی را بررسی و برای حل آن‌ها راهکار ارائه دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر